Promosi Pra-Ramadhan PGMALL – Penghantaran Percuma & Cabutan Bertuah

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL – Penghantaran Percuma & Cabutan Bertuah – Promosi bermula  24/03/2021 ~ 11/04/2021 khas untuk muslimin dan muslimat menjelang kedatangan bulan Ramadhan.

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL

PGMALL merupakan antara yang terbaik dan sedang meningkat naik setanding beberapa platform ‘e-commerce’ sediaada seperti Lazada dan Shopee tidak melepaskan peluang memberi tawaran menarik pada harga yang sangat berpatutan.

Menjelang bulan puasa yang bakal tiba, ada baiknya kita menghadiahkan samaada kepada orang yang tersayang mahupun untuk kegunaan sendiri. Sudah pasti kemeriahan  Ramadhan tahun ini lebih terasa berkatnya. Namun kena beringat untuk membeli keperluan sahaja agar gaji kita boleh disimpan untuk keperluan lain.

 Promosi Pra-Ramadhan PGMALL
Cabutan Bertuah

Saya sendiri tertarik untuk membeli kelengkapan solat seperti telekung dan sejadah baru untuk isteri saya.

Ada banyak barang lain yang boleh anda pilih Berikut adalah beberapa kategori barangan yang boleh anda pilih.

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL - Al-Quran
Al-Quran
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL - Baja Kurung
Baja Kurung
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL - Kurta
Kurta
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL - Sejadah
Sejadah
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL - Telekung
Telekung

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL

Promosi Pra-Ramadhan PGMALL
Promosi Pra-Ramadhan PGMALL

Sekiranya anda berminat untuk membeli dan belum mendaftar di PGMALL, boleh daftar di http://bit.ly/PraRamadhanPGMALL 

87 / 100
Baca Juga :   Pendakian Gunung Kinabalu Akan Dibuka Bermula 5 Mac 2021 (PKP 2021)

9 Comments on “Promosi Pra-Ramadhan PGMALL – Penghantaran Percuma & Cabutan Bertuah”

  1. Banyaknya promosi kat PG Mall ni haa. Paling menarik sebab ada penghantaran percuma serendah RM30 berbelanja kat sini.

  2. Sale Ramadhan sana sini dah mula dah.. memang bila buka apss PGMall tu banyak gile tawaran menarik, ingat nak cari Kurta juga untuk anak bujang dan Suami..

  3. Wahhh dah bermula beberapa hari yg lepas rupanya. Boleh laaa usha apa yg menarik. Beli baju raya dekat PG Mall nice juga kan. Boleh enjoy free shipping

  4. Last year tak beli baju Raya pun! Tahun ni kena usha baju baru la.. since boleh dapat cabutan bertuah some more! Lagi semangat nak shop kat sini..

  5. Hari2 bukak PG MAll sebab nak usha apa lagi barang yang best tapi ushar barang lainlah ni baru tengok ada telekung dan sejadah corak pun cantik. Rasanya boleh beli untuk persediaan Ramadhan kali ni biar serba baru gitu barulah tambah semangat nak beribadah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *