17 Comments on “Pendaftaran Percuma Uncang Emas KAB Gold”

  1. i memang sukaaaa sangat emas. teringin nak beli gold bar tapi penah hilang jadi serik nak beli tapi tak pakai huhu, promosi ni berbaloi beli.

  2. Sekarang tengok ramai orang mula lihat pelaburan emas sangat bagus pada musim pandemik ni kerana harga emas yang murah dan juga ia akan terus naik lepas tu kekal tidak jatuh banyak sangat pun… Kita pun minat juga nak mencuba…

  3. Wahhh syok juga ni. Akak ada Public Gold Bunga Emas. Boleh tambah koleksi ngan KAB Gold tu. Pelaburan untuk masa depan. Nanti nak menunaikan haji bleh jual. InsyaAllah akak join.

  4. Trend sekarang ni ramai dah yang celik simpan emas dan akan invest dekat emas. So yang suka invest dengan emas sekarang memang patut join. Walaupun saya suka juga tapi sayangnya saya sendiri yang tak berapa mampu.

  5. Hajat nak juga ni mengumpul beberapa gm ke.. buat simpanan masa depan.. bolehlah baca lebih lanjut mengenai Kab Gold ni..

  6. 5 years ago, masa first masuk dunia pekerjaan, ramai dah ajak labur dalam emas, see now how gold perform well kan! Kena invest lagi la… Now more platform mcm ni lagi2 yang patuh syariah kan!

  7. Ramai sekarang yang celik emas. Sebab tu boleh tgk ramai yang sanggup beratur panjang semata nak beli emas sekarang ni. Tapi kalau nak mudah, boleh beli dkt KBB ni je kan.

  8. Baru taw ada platform jual emas online mcm ni. Menarik. Boleh usha2 nnti sbb mana taw nk tukar or jual emas kan.

    1. tahniah tuan… biar lambat bermula menyimpan asalkan ada.. daripada langsung tidak bermula.. ianya permulaan yang baik.. konsisten buat simpanan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *